Algemene voorwaarden Les Cavaleries

Boeking:
Na uw aanvraag sturen wij u via e-mail een bevestiging met aanvullende gegevens. Na ontvangst van een aanbetaling van € 25,- is uw boeking definitief. Bij het aanbetalen gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

Betaling:
De totale huursom dient uiterlijk 28 dagen voor aanvang van de huurperiode te zijn overgemaakt.

 

Toeristenbelasting:

De prijs is exclusief toeristenbelasting. De toeristenbelasting bedraagt € 0,70 per persoon/per nacht en dient ter plekke contant te worden betaald.

Annulering:
Annuleren kan uitsluitend schriftelijk (e-mail)

Annulering door huurder:
Gratis annuleren tot 28 dagen voor aanvang van de huurperiode.
Bij annulering minder dan 28 dagen voor aanvang van de huurperiode, geeft dit geen recht op restitutie van de totale huursom.

Annulering door verhuurder:
Mocht door omstandigheden uw verblijf op Les Cavaleries niet mogelijk zijn, door bijvoorbeeld brand, diefstal, schade et cetera, dan zal het volledige huurbedrag gerestitueerd worden. De aanspraak van de huurder beperkt zich tot de terugvordering van het reeds door hem betaalde bedrag. Les Cavaleries is in dezen niet verplicht om een alternatieve verblijfplaats te regelen.

​​​Roken:

De appartementen zijn rookvrij.

Gebreken:
Bij slechte weersomstandigheden kan het gebeuren dat de stroom tijdelijk uitvalt, de Wifi niet werkt of andere defecten of onderbrekingen. Les Cavaleries is niet verantwoordelijk voor deze gebeurtenissen.

 

Minder validen:
Gezien de aard van het terrein, de vele hoogteverschillen en trappen, is de accommodatie niet geschikt voor rolstoelgebruikers.

Kinderen:
Onze accomodatie is minder geschikt voor kinderen. 

 

Dieren:

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Aansprakelijkheid:
Les Cavaleries is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of letsel opgedaan in de gebouwen of op het terrein van Les Cavaleries.
De verhuurder is jegens de huurder niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van bezittingen van de huurder.

De huurder is jegens de verhuurder aansprakelijk voor schade aan het gehuurde en het terrein alsmede voor schade aan de bezittingen van overige huurders en die van de verhuurder die is veroorzaakt door het doen of (na)- laten van de huurder, zijn gezinsleden, en eventuele door hem toegelaten bezoekers.

 

Wifi:
In uw appartement kunt u gratis gebruik maken van de Wifi-verbinding. Deze verbinding is niet geschikt voor het up- en / of downloaden van grote bestanden, de capaciteit is echter ruim voldoende voor normaal surf- en email-verkeer.

Aankomst/Vertrek:
Aankomst vanaf 16.00 uur/Vertrek voor 11.00 uur.

Eindschoonmaak:
Wij brengen geen schoonmaakkosten in rekening. We gaan er van uit dat u het appartement net zo schoon achterlaat als u het heeft aangetroffen.

 

Huishoudelijke zaken:

De appartementen zijn  uitgerust met een goed geoutilleerde keuken. Het appartement met balkon heeft een oven, het tuinappartement een magnetron. Er is een koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, senseo, waterkoker en broodrooster. Uiteraard zijn er voldoende pannen en borden, glazen etc. aanwezig.

Linnengoed, handdoeken, keukendoeken, toiletpapier en schoonmaakmiddelen zijn aanwezig. Op verzoek kan er gebruik gemaakt worden van onze wasmachine en wasmiddel. Gelieve geen eigen wasmiddel of schoonmaakmiddelen te gebruiken. Wij gebruiken speciaal voor de septic tank geschikte middelen.

Tevens: Strijkbout, strijkplank, fohn, stofzuiger, zaklampen etc.

Mocht je nog ergens op mispakken, vraag het ons.

Parkeren: Beide appartementen beschikken over een parkeerplaats.